Wij raden ten alle tijden aan om onze kleding met zorg binnenstebuiten te wassen op 30*

 

Verzendkosten:

De standaard verzendkosten bedragen €3,95 binnen Nederland. Bestelt u echter boven een bedrag van €50,- dan zijn de verzendkosten voor rekening van Cin's Choice (geld alleen voor verzending binnen Nederland).

Voor verzending naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen ivm andere tarieven!

 

Afhalen:

Afhalen kan ten alle tijden alleen op AFSPRAAK! Wij nemen hiervoor contact met je op na je bestelling, via mail of whatsapp.

 

Levering:

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling van het volledig verschuldigde bedrag. Alle bestellingen worden aangeboden op het door de klant opgegeven afleveradres. Wij hanteren zo kort mogelijke levertijden, en zullen er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij jou af te laten leveren. Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te laten bezorgen, tenzij het gaat om gepersonaliseerde artikelen. Dan is de levertijd 5-8 werkdagen.

 

Onjuist adres:

Bij het plaatsen van je bestelling dien je zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. Controleer deze dus goed voordat je de bestelling plaatst. Cin's Choice kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 
 


Annuleren of retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren(met uitzondering van gepersonaliseerde en sale/afgeprijsde producten). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd(dit is van toepassing wanneer de volledige aankoop geretourneerd word.Besluit je een artikel te houden dan krijg je het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel terug gestort zonder verzendkosten). De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dienen de artikelen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te worden geretourneerd met de juiste aangehechte labels. Wanneer een artikel niet fris meer ruikt door bijvoorbeeld rook, kunnen wij dit niet terug nemen! Als dit niet het geval is, dan mogen wij jou aansprakelijk stellen voor eventuele waarde vermindering van het artikel. Hier kunnen dan extra kosten aan verbonden zitten. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via cinschoice@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 LET OP!!!

Gepersonaliseerde producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

 

De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. De kosten voor een standaardpakket bij PostNL vanuit Nederland zijn ca. €7,25. Voor een brievenbuspakket is dit tarief 4,50.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Cin's Choice niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor ALTIJD om een verzendbewijs! LET OP: bewaar deze totdat de terug betaling van jouw retouritem  verwerkt is. Dit is namelijk jouw bewijs van retournering.

 

 

 

Cin's Choice

Soerendonk 20 (Alleen afhalen op afspraak!))
3823 AN, Amersfoort

06-38056857 OOK WHATSAPP!

cinschoice@gmail.com
KvK: 67898459
Btw-nr: NL001954707B18